NEEM CONTACT OP

Bent u geïnteresseerd in ons bouwbedrijf en wilt u eens overleggen wat de mogelijkheden zijn? Bel 0547 – 27 26 22 of mail naar info@roetgerinkgoor.nl

WONINGBOUW 

Het bouwen of verbouwen van een woning doe je niet zomaar daarvoor ga je op zoek naar een betrouwbare partij met kennis van zaken en ervaring. Een partij die met je meedenkt en je wensen weet om te zetten naar werkelijkheid.

Nieuwbouw: Het bouwen van een woning is persoonlijk en een ieder heeft zijn eigen ideeën en wensen. Wij gaan graag met u om tafel zitten om mee te denken en te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Verbouw: Een bestaande woning uitbouwen, het plaatsen van een dakkapel of een overkapping in uw tuin, er zijn tal van mogelijkheden om het woongenot in uw huidige woning te vergroten. Wij bespreken graag met u wat wel en niet kan.

Onderhoud: Vroeg of laat krijgt u te maken met onderhoud aan uw woning. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan onderhoud aan kozijnen, ramen en deuren of het verhelpen van lekkages. Wij nemen u deze onderhoudsklussen graag uit handen zodat u de komende jaren weer zorgeloos kunt genieten van uw woning.

Aannemersbedrijf Roetgerink Goor     |     Borghoeksweg 36     |     7471 LA  Goor     |     0547 - 27 26 22     |     info@roetgerinkgoor.nl